HomeProcederen of bemiddelenKinderen en scheidenWie zijn wijTariefContact
Ien Ubaghs Ien Ubaghs

mr. Ien Th.L. Ubaghs
Ien Ubaghs, (1962; UvA, 1989) heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het familierecht. Scheidingsbemiddeling is een substantieel onderdeel van haar praktijk. Daarnaast procedeert zij in echtscheidingszaken en alle daaraan verwante zaken zoals zorg- en omgangsregelingen, partner- en kinderalimentatie en vermogensverdelingen- en verrekeningen.
Zij is tussentijds werkzaam geweest als gerechtssecretaris bij de familiekamer van de rechtbank Den Haag. Ien gebruikt de opgedane ervaring in procedures die zij voor cliƫnten voert en in de bemiddelingen. Voor haar is duidelijk dat bemiddelen in familiezaken voor betrokkenen en voor hun kinderen veruit te prefereren is.
Ien is als advocaat lid van de vFAS (Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars). Zij is oprichter van een netwerk voor ondernemers en ondernemende mensen, de ZiB.
Ien is getrouwd en heeft twee kinderen. Als zelfstandig ondernemer is zij flexibel inzetbaar. Ien heeft een breed netwerk opgebouwd van kundige specialisten (psychologen, maatschappelijk werk, fiscalisten, financieel deskundigen) die door haar kantoor ten behoeve van cliƫnten worden ingezet.
U kunt rekenen op een betrokken, kundige dienstverlening met een breed referentiekader.